Ankaragücü TSYD Ankara Şubesi’ni ziyaret etti.

Ankaragücü Ankara’nın en büyük marka değeridir.

   Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Kerem Öncel’i Yönetim Kurulu adına tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Başkanımız Mehmet Yiğiner,” Ankara Sporu ve Ankaragücü geçmişte olduğu gibi bu günde ve yarında da sizlerin desteğiyle daha başarılı olacaktır. Hep birlikte el ele omuz omuza verip, Ankara’nın bir sporcu cenneti olması ve eksik olan spor tesisleşmesini tamamlaması, sorunların çözüme kavuşması için çalışmalıyız” dedi.

   Ankaragücü’nün durumu ile ilgili Başkan Kerem Öncel ve Yönetimine de kısa bir bilgi veren Başkanımız Mehmet Yiğiner,” Birbirinden yetenekli genç yüreklerle onurlu bir mücadele verdiğimizi” söyledi. Ankaragücü’nün Ankara’nın en büyük marka değerine sahip olduğuna vurgu yapan Başkanımız Mehmet Yiğiner,” Ankara Kamuoyunun, Ankaralı İşadamlarının, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının, dernek ve odaların Ankaragücü’ne destek olması ve sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

   Başkanımız Mehmet Yiğiner ziyarette konuşmasını şu sözlerle bitirdi; Bundan sonra da TSYD Ankara Şubesi ile sık sık bir araya geleceğiz. Yaptığımız çalışmalarımız, içinde bulunduğumuz durum, hedeflerimiz, çözüm bekleyen sorunlarımızla ilgili spor yazarlarımızla istişareler yapıp, birlikte ortak çözümler üretme çabası içerisinden olacağız.

Kerem Öncel: Ankaragücü müthiş bir taraftar potansiyeline sahip !

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSYD Ankara Şube Başkanı Kerem Öncel,” Başkanımız Mehmet Yiğiner ve Yönetiminin çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini, gelinen noktada Ankaragücü’de güzel gelişmelerin kaydedildiğini gördüklerini ve bunun da kendilerini memnun ettiğini” söyledi.

   1910 yılında kurulan ve Cumhuriyetten daha eski bir kulüp olan Ankaragücü’nün içinde bulunduğu durumun kendilerini de üzdüğünü belirten Öncel,” TSYD olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Ankaragücü’nün yanında olacağız. Ankaragücü müthiş bir taraftar potansiyeline sahip. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Bizler spor yazarları olarak Ankaragücü ile ilgili sorunları her platformda dile getireceğiz. Kulübün eski parlak günlerine dönmesi için üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Yeni sezonda da Ankaragücü’nün TSYD Ankara Şubesi Turnuvasında yer alması için girişimlerde bulunacağız” dedi.

AJANS-1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir