YENİ YIL MESAJLARI 2015

m

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2015 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Futbol ailesinin ve hakem camiasına Nice Yıllar diliyorum..

Metin TOKAT
MHK Başkan Vekili

s

2014 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2015 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılınız kutlu olsun.

Seyfi GÖZAYDIN

bb

Yeni yılın size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, sevgi ve huzur getirmesini diler, tüm hakem camiamızın yeni yıllarını kutlarım.

Burhan BAŞOĞLU

Ankara Gençlik Spor İl Müdürü

gg

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Hakem camiasının Yeni yılı kutlu olsun…

Gökhan AKENGİN

TSYD Ankara Şube Başkanı

c

Yeni yılın size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, sevgi ve huzur getirmesini diler, hakem camiamızın yeni yıllarını kutlarım.

Celal MUTLU

Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı

o

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara!

Özgüç TÜRKALP

TFFHGD Ankara Şube Başkanı

mm

Yeni Yıl; Türkiye için umutlu, bereketli, 2014’de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dilerim… Nice Yıllara…

Murat KANDAZOĞLU

ASKF Ankara Başkanı

h_ar

2014 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2015 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER…

Hüseyin AR

Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Yrd.

t

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.
Turgut SIĞIÇ
Üst Klasman Gözlemcisi

b

2015 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!
Bülent YILDIRIM
FİFA Hakemi

DSC_0079

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2015 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!

Mustafa YILDIZ

İl Temsilcisi

a_ayar

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2015 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

Abdullah AYAR

Bölgesel Gözlemci

a_akalın

2014 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2015 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılınız kutlu olsun.

Aykut AKALIN

Gençlerbirliği Sportif Direktörü

s_sss

Yeni yılın ulusumuza, spor ailesine ve camiamıza neşe, mutluluk , sağlık ve başarılar getirmesini dilerim.

Serhat ÇELİK

TSYD Ankara Dernek Müdürü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir