Başkanlar Kurulu Toplantısı sona erdi

tDSC_0024
BAŞKANLAR TOPLANTISI YAPILDI

ANKARA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI ALAİYE^DA YAPILDI:

ANKARA (Sonsöz) AASKF Başkanlar Kurulu toplantısı 30 Nisan ve 12Mayıs da Antalya – Alaiye’de bulunan SHOPPING CENTER Otel’de Başkanlarının 287 katılımı ile yapıldı. (AASKF) Başkanlar Kurulu Toplantısı, Antalya‘nın Alaiye ilçesinde gerçekleştirildi.
İlçedeki otelde düzenlenen toplantıya derneğin kulüp başkanlar ve temsilcilerinden oluşan 287 kişi katıldı.Toplantı öncesinde bir açıklama yapan AASKF Başkanı Murat KANDAZOĞLU, henüz yolun yarısındayız. İnşallah ileride ki çalışmalarımızda Ankaralı amatörlerin sıkıntıları gidereceğiz dedi. KANDAZOĞLU, amatör takımlarımızın sıkıntıları anlatmakla bitmez. Kulüplerimizin herhangi bir sosyal güvencesi bulunmaması ve zor şartlar altında sportif faaliyetlerini sürdürdüklerni çok iyi biliyoruz. İlerleyen süreçlerde sıkıntıları giderecek çalışmalarımız sürüyor. Yapılacak çalışmalarımızla gelir durumunda yaşanan sıkıntıların kriterinin giderilmesi için girişimlerinin olduğunu dile getiren KANDAZOĞLU, şöyle konuştu:

AMATÖRLERE HİZMETLERİMİZ HIZLANDIRILACAK

Toplantıya Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk ÇETİN’ de katıldı.Alaiye’de yapılan toplantımızda AASKF (Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ muzu) destekleyenlere teşekkür ediyoruz, dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir