Osmanlıspor’da şeffaf dönem!

1419963061049

Şimdiye kadar basınla arası pek iyi olmayan Osmanlıspor’da Yılmaz Vural’ın gelmesiyle yepyeni bir dönem başladı. Vural, düzenlediği basın toplantısına kulüp doktoruyla birlikte katıldı.
Osmanlıspor FK Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kulüp doktoru Murat Yıldırım ile birlikte haftalık bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yaptı. Vural, Ahmet Görkem Görk’ün sakatlığından dolayı 6 hafta kadar takımdan ayrı kalacağını, Dilaver Güçlü ve Marek Sapara’nın ise bu hafta antrenmanlara başlayacağını vurgulayarak, “Deneyimim itibariyle 4 maçlık dilimler halinde gidiyoruz. Her 4 maçta 8 puan alırsak, 8. dilimin sonunda 64 puanımız olur. Her 4 maçta bir 8 puan alırsak, birinci veya ikinci olarak çıkma şansını yakalarız diye düşünüyorum” diye konuştu.

Prim ve cezada değişiklik

Yılmaz Vural, prim ve ceza sisteminde de değişikliklere gittiklerini, beraberliğe 3 bin, galibiyete ise 6 bin vereceklerini belirtti. Eskiden iç sahada alınan yenilgilere ceza verildiğini ancak dış sahada alınan mağlubiyetlere ise ceza uygulanmadığını ifade eden Vural, şöyle devam etti: “Neden dış sahada yenilgiye ceza yok da iç sahada alınan yenilgilere ceza veriliyor. Futbol artık eskisi gibi değil. Herkes herkesi yenebilecek güçte. Oyuncu maçtan galip ayrılamıyorsa, zaten para kazanamıyor. Onlara bir de ceza verip daha da germek istemiyoruz. Kulübün kurucularından Ahmet Gökçek de bizim tüm isteklerimizin karşılanması konusunda çok yardımcı oluyor. Adana Demirspor’a kaybettiğimiz maçın ardından soyunma odasına gelerek gösterdiği yaklaşım, benim çok az gördüğüm bir tavırdır. ‘İyi oynayın, mücadele edin öyle kaybedin’ gibi bir tavır sergiledi. Kendisine de çok teşekkür ediyorum.”

Kulüp doktoru son durumu açıkladı

Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın hastalığına rağmen basın toplantısına katılma cesareti gösterdiğini belirten ve bu yüzden kendisine teşekkürlerini bildiren Kulüp Doktoru Murat Yıldırım ise “Samsunspor karşılaşmasında sakatlanan Ahmet Görkem Görk’ün sakatlığı devam ediyor. Yine geçen hafta Dilaver Güçlü ve Marek Sapara’nın arka adalelerinde pek ciddi olmayan sorunlar olmuştu. Bu iki oyuncumuz bu hafta antrenmanlara başlayacaklar. Antalyaspor maçına 26 sporcuyla hazırlanacağız” dedi.

Yağmur altında çalıştılar

Osmanlıspor FK, bir günlük iznin ardından topbaşı yaptı. Cumartesi günü sezonun ilk yarısının son maçında sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak olan Başkent ekibi, bu maçın hazırlıklarına başladı. Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural nezaretinde kulübün Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenman yoğun yağmur altında tamamlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir