Kurban Bayramı Mesajları

m

Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Metin TOKAT
MHK Başkan Vekili

s

Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Seyfi GÖZAYDIN

bb

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün bayram , Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Burhan BAŞOĞLU

Ankara Gençlik Spor İl Müdürü

kerem

Varliği ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Kerem ÖNCEL

TSYD Ankara Şube Başkanı

c

Allah”ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kurban Bayramınız kutlu olsun..

Celal MUTLU

Eski Ankara Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi

a_ayar

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki Duaların kabul, Bayramınız mübarek olsun.

Abdullah AYAR

Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı

 

o

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Kurban Bayramınızı kutlarım.

Özgüç TÜRKALP

TFFHGD Ankara Şube Başkanı

mm

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet”i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice Bayramlara .

Murat KANDAZOĞLU

ASKF Ankara Başkanı

h_ar

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı bayramlara.

Hüseyin AR

Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Yrd.

t

Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Turgut SIĞIÇ
Üst Klasman Gözlemcisi

b

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik bu numarayı verdi. Kurban Bayramınız kutlu olsun.
Bülent YILDIRIM
Üst Klasman Hakemi

DSC_0079

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, iyi bayramlar dilerim.

Mustafa YILDIZ

İl Temsilcisi

a_akalın

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Aykut AKALIN

Gençlerbirliği Sportif Direktörü

s_sss

Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Serhat ÇELİK

TSYD Ankara Dernek Müdürü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir