BAYRAM MESAJLARI

Tüm İslam aleminin, ulusumuzun ve spor camiasının Mübarek Kurban Bayramlarını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

s

Seyfi GÖZAYDIN

Eski MHK Üyesi

 

 

Tüm futbol ailesinin Kurban Bayramını  kutluyor, Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu Bayram diliyoruz.

bb

Dr. Burhan BAŞOĞLU

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü

 

 

Tüm inananların Mübarek Kurban Bayramını sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzur içinde geçirmelerini dilerim. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

ismail_d

İsmail DİLBER

TUFAD Başkanı

 

Tüm Ulusumuzun, Spor  Ailemizin, mübarek Kurban Bayramını kutlar; Bayramın, tüm güzellikleriyle birlikte yeni sezonda camiamıza sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini dilerim.

mm

Murat KANDAZOĞLU

AASKF Başkanı

 

 

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Bu önemli günlerde yapacağınız dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Tüm camiamızın Kurban Bayramını kutlar sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

DSC_0052

TSYD Ankara Şube Başkanı

Kerem ÖNCEL

 

 

Camiamızın tüm mensuplarının ve ailelerinin Kurban bayramını kutluyor, 2015-2016 futbol sezonunda sağlık ve huzurla gelecek üstün başarılar diliyorum.

o

Özgüç TÜRKALP

TFFHGD Ankara Şube Başkanı

 

 

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Bayram tüm insanlığa ve hakem camiamıza hayırlı olsun!

c 

Celal MUTLU

Ankara Bölgesel Kurulu Üyesi

 

İslam aleminin, ulusumuzun ve hakem camiasının Kurban Bayramını tebrik eder, sağlık, mutluluk ve müsabakalarında üstün başarılar dilerim.

 a_ayar


Abdullah AYAR

Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı

 

Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz Bayramınız Kutlu Olsun

feridun


Feridun KÖSE

TUFAD Ankara Şube Başkanı

 

 

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Dualarınızı Spor camiamızdan eksik etmeyin… Ailenizle nice mutlu bayramlara…

erdal

Erdal SUTAY

Saha Komiserleri Ankara Şube Başkanı

 

 

Yağmur Yüklü Bulutlar Gibi Gelerek Bizleri Bereketiyle Donatan Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

aaskf_yonetim

Mustafa YILDIZ ve AASKF Yönetim Kurulu

 

Mübarek Kurban bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Bayramın tüm insanlığa hayırlı olmasını diler, Spor camiamızın tüm fertlerine yeni sezonda başarılar dileriz.

 s_sss

Serhat ÇELİK

TSYD Ankara Dernek Müdürü

 
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

a_akalın


Aykut AKALIN

Gençlerbirliği Sportif Direktörü

 

 

 

Tüm Spor camiasının güzide insanlarının bayramını kutlar, bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Saygılarımızla.

b

Bülent YILDIRIM

Üst Klasman Hakemi

 

 

 

 

Tüm inananların ve Spor camiasının Mübarek Kurban Bayramını sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzur içinde geçirmelerini dilerim.

t
Turgut SIĞIÇ

Üst Klasman Gözlemci

 

 

İslam aleminin ve spor camiamızın Mübarek Kurban Bayramını sağlık, huzur ve başarı dileklerimizle kutlar, esenlikler dileriz.

h_ar

Hüseyin AR

Esnaf Sanatkârlar Odası Başkan Yrd.

 

 

Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun…

ERHAN KARADAĞ

Erhan KARADAĞ

Gazeteci

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir