Türkiye Liginin de rengi değişecek mi?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçiminin yapılmasının hemen ardından ilk değişiklik MHK (Merkez Hakem Kurulu’nda) yapıldı. Böylece yeni göreve atanan MHK’de İşin rengi bir anda değişti. Bu değişikliğin yapılması haliyle çeşitli spekülasyonlara da neden oldu. Türkiye Futbol Federasyon (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in bizzat kendisinin göreve atadığı Yusuf Namoğlu’nu gözünü kırpmadan neden harcadı?
Zamanın MHK, Başkanı Yusuf Namoğlu’na ortada hol yok, yumurta yokken Kuddusi Müftüoğlu ‘un yönetimde yer almasını isteyen Yıldırım Demirören’e ne oldu da durup dururken, iş başına getirdiği Yusuf Namoğlu ve ekibi ile yollarını ayırdı?
Değerli okuyucularım, Defalarca yazdık. 2000 yılından bugüne kadar Türk futbolunun gerilediğini ve Avrupa sıralamasında milli takımımızın en alt sıralarda yer aldığını milletçe hepimiz biliyoruz.
MHK’ den oluşan isimlerin karakterlerine saygısızlık edemeyiz. Ancak yöneticilik vasıflarına bakıldığında bu yeni ekibin, yeterli derecede idarecilik vasıfları, yeterli mi yeterli değil mi bu da biraz düşündürücü değil mi?
Çünkü hakemlerin eğitilmesi için eğitim komisyonunun başına getirilen isimlerin bu işin üstesinden gelebileceklerinden biraz olsun endişelenmemek elde değil. Yapılan bu değişiklikle Türkiye Liglerinde her şey düzelecek mi?
Bunu da ilerleyen günlerde göreceğiz. Kim ne derse desin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, atadığı yeni ekibiyle MHK’de yapılan bu değişiklikle Türkiye Liginin de rengi değişecek mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir