Osmanlı’da puan hesapları

Süper Ligin ikinci haftasının kapanış maçında bugün Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Osmanlıspor’da hedef zorlu müsabakadan puanla ayrılmak.

Ligin ilk maçında evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalan sarı-morlar, güçlü rakibinden de puan koparıp, lige ısınmayı amaçlıyor. Başkent ekibinin Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, sezon başında takımların gerçek ritimlerini bulmakta zorluklar yaşadığına dikkat çekip, “Özellikle hedefi yüksek olan takımlar bu sıkıntıyı çeker. Biz hafta boyunca hazırlığımızı deplasmandan puanla dönmek üzerine kurduk. Bunu gerçekleştirmek için de 90 dakika boyunca mücadele edeceğiz. Galatasaray, geçen yılın 3 kupalı takımı. Kadrosundaki yerli yabancı yıldızları tanıyor, sahada neler yapabileceklerini biliyoruz. Biz de kendimize göre önlemlerimizi alacağız” dedi.
Osmanlıspor’da, sakatlığı süren Tisdell ile cezalı Webo forma giyemeyecek.

KAMPTA ÇİFTE KUTLAMA
Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayan Osmanlıspor’da, oyuncu Erdal Kılıçaslan ile Medikal Direktör Savaş Kudaş’ın doğum günü, takımın yaptığı kampta kutlandı.
Erdal Kılıçaslan 31., Medikal Direktör Uzman Doktor Savaş Kudaş ise 41. yaşına kendileri için hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfleyerek girerken, bugünkü maçta galibiyet dileğinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir