Basın Toplantısı Düzenlendi

TSYD Ankara Şubesi lokalinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Kerem Öncel ile yönetim kurulunun katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.

Ankara’nın spor yapılacak alana ihtiyacı olduğunu kaydeden Kandazoğlu, “Tüm amatör branşlar bu kompleksin içinde toplanmalı. Uluslararası organizasyonlar için de bu alana ihtiyaç var. Böyle bir spor kompleksinin Ankara’nın marka değerini yükselteceğini de düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Başkentte amatör takımların da oynayacağı saha olmadığını ifade eden Cavcav, “19 Mayıs Kompleksi’nin ve hipodromun bulunduğu alanları birleştirmek suretiyle bütün amatör branşlarda faaliyet gösterilen bir alan istiyoruz. 19 Mayıs Stadı’nın kapasitesinin artırılıp aynı yerde muhafaza edilmesi gerekir. İnsanlar dışarıya gidip maç izlemez. Zaten seyirci sıkıntımız var” ifadelerini kullandı.

Kerem Öncel, “19 Mayıs Spor Kompleksi ile ilgili sıkıntılarımız var. Hipodrom ile 19 Mayıs Stadı arasındaki yolun alta alınarak buranın dev bir olimpiyat kompleksi haline getirilmesini istiyoruz” dedi.

Ortak düşünce olarak katılımcılar, 19 mayıs Stadyumunun bulunduğu alanın Olimpiyat ve Amatör Branşların içinde barındıran hijyenik spor tesisleri yapılması konusunda görüş birliğine vardılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir