Ankaragücü 7 hazırlık maçında da gol yemedi.

Ankaragücü, yeni sezon öncesi oynadığı son hazırlık maçında Tuzlaspor’u 2-0 yendi.

Kamp için bulunduğu Kızılcahamam’da planlanan program doğrultusunda oynadığı son maçı olan Tuzlaspor karşılaşmasında Ankaragücü’nü galibiyete götüren golleri yeni transfer Emrah Bozkurt ve Teoman attı.

6 Eylül tarihinde başlayacak lig öncesi Bolu ve Kızılcahamam’da olmak üzere iki etap şeklinde kampa giren Ankaragücü, oynadığı toplam 7 hazırlık maçından 6 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Lige zımpa gibi girmeye hazırlanan Başkent ekibi, oynadığı bu  maçlarda kalesinde gol yüzü de görmedi.

Hazırlık maçlarında kalesini tam anlamıyla gole kapatan Aykan Atik yönetimindeki Sar-Lacivertliler, başlayacak yeni sezon öncesi taraftarlarına umut aşıladı.

Ankaragücü, hazırlık maçlarında  Adliyespor’u 2-0, Van BB’yi 1-0, Bandırmaspor’u 1-0, Tarsus İdman Yurdu’nu 1-0, Hatayspor’u 1-0, Tuzlaspor’u 1-0 yenip Fethiyespor ile 0-0 beraber kaldı.

Oynadığı hazırlık maçlarının sonuçlarından oldukça memnun kalan Ankaragücü yönetimi, ön protokol imzaladığı 11 oyuncuya 31 Ağustos tarihinde toplu imza attırarak büyük bir sükse yapmaya hazırlanıyor.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu, yeni transferlere toplu imza attırarak hedeflerinin en kısa zamanda Süper Lige çıkmak olduğunu açıklayacağı öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir