ANKARAGÜCÜ’NÜN YENİ TRANSFERLERİ İMZAYI ATTI

Transfer yasağını kaldırarak taraftarlarını sevince boğan Ankaragücü yönetimi, ön protokol imzaladığı 11 yeni isme toplu olarak resmi sözleşmeye imza attırarak sarı-lacivertli takımın kadrosunu kattı.

Lige şampiyonluk hedefiyle giren Ankaragücü’nde Başkan Mehmet Yiğiner, 11 yeni transfere basın önünde imza attırarak oyunculardan üst lige çıkma sözü aldı.

Yeni sezonda tek hedefin PTT 1. Lig olduğunu söyleyen Ankaragücü’nün yeni transferlerinin ismi şu şekilde:

Mehmet Yıldız, Sertan Vardar, Adem Sağlam, Emrah Bozkurt, Enes Kubat, Mustafa Öztürk, Ömer Bozan, Göksu Alhas, Salih Sefercik, Murat Sözgelmez, Ferhat Odabaşı

Ankaragücü’nün yeni oyuncuları, Ankaragücü’nün 106. Yılını kutladı ve taraftarlara başarı sözü verdi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, transfer yasağının kalkması için güzel bir strateji izlediklerini söyledi.

Bu gece saat 00.00’a kadar zamanları olduğunu ve başka transferler de yapabileceklerini belirten Yiğiner, “Gönül isterdi ki problemlerimiz olmasın. Bazı arkadaşlarımızla ön sözleşme imzaladığımız halde kamuoyuyla paylaşmadık. Transfer yasağının kalkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, kolay olmadı. Şu an bir problem yok. Sadece camianın bizden şampiyonluk beklentisi var. Biz de yöneticiler ve futbolcular olarak özveriyle çalışarak bu beklentiyi karşılamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir