Etlikspor sezona hırslı hazırlanıyor

Etlikspor, Ankara 1. Amatör Küme 2015-2016 sezonu hazırlıklarına, gerçekleştirdiği antrenman ve hazırlık maçları ile devam ediyor. Yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Etlikspor Kulübü Başkanı Erol Gürbüz, “Genç ve dinamik kadromuz, inanıyorum ki bizi grubumuzda üst sıralara taşıyacaktır.” dedi.

Etlikspor, yeni sezon hazırlıklarını istekli ve oldukça hırslı bir şekilde sürdürüyor. Etlikspor Kulübü Başkanı Erol Gürbüz, Kızılcahamam’da önceki gün gerçekleştirilen antrenmanda genç futbolcuları ile tek tek ilgilenerek, çalışmaları takip etti.

Antrenmanın ardından yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erol Gürbüz, 2015-2016 sezonunda Ankara 1. Amatör Kümede yoğun bir lig temposu yaşayacaklarını belirterek, futbolcuların antrenmanlarda sergiledikleri hırslı ve istekli çalışma temposundan oldukça memnun olduğunu söyledi.

‘Arkadaşlık ve takım olma duygusunu çok önemsiyoruz’
Başkan Gürbüz, yeni bir yapılanmaya gittiklerini, yeni sezonda genç bir kadroyla mücadele edeceklerini belirterek, “Geçen sezonki iskelet kadromuza yeni takviyeler yaptık. Önceliğimiz; iyi bir çalışmanın yanında sportmenlik, dostluk, ve arkadaşlık duygularının takımda gelişmesi. Takım çalışmasına uyum gibi özelliklerin her zaman ön planda olmasını istiyoruz. Bu duygular çerçevesinde takımımızı motive etmeye çalışıyoruz. Skor tabii ki çok önemli fakat önceliğimiz sportmence mücadele etmek. Bu sezon yeni hocamızla, geçen sezondan daha genç, çok koşan, hırslı bir kadro oluşturduk. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, seyir zevki yüksek, kaliteli futbol oynayan bir takım olmak istiyoruz. Hedefimiz üst sıralarda yer alacak takımların arasında olmak. Genç ve dinamik kadromuz inanıyorum ki bizi grubumuzda üst sıralara taşıyacaktır. Bu hedefi başarabilecek güce sahip bir kadromuz var. Sezon başında takımın başına geçen ve daha şimdiden takıma çok olumlu katkılar sağlayan Dursun Karakaya hocamıza güvenimiz tamdır. Dursun Karakaya, genç futbolcularımız tarafından sevilen ve sayılan, içimizden gelen tecrübeli bir isim. Hocamızın çok önemli katkılarıyla birlikte büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum.” dedi.

Etlikspor’un çok mütevazi bir bütçe ile yoluna devam ettiğini vurgulayan Başkan Gürbüz, şöyle devam etti: “Kulübümüz bünyesinde yürüttüğümüz spor faaliyetlerini zor şartlar altında gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Tesis olsun, malzeme olsun büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Tüm bu zorluklara rağmen gençlerimize spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan ve çeşitli bağımlılıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Ayrıca; buralardan yetişen sporcularımızı Türk futboluna kazandırmış olmak da ayrıca bizim açımızdan gurur verici.”

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Etlikspor Teknik Sorumlusu Dursun Karakaya da yaptığı açıklamada öncelikli hedeflerinin grupta futbol seviyesi yüksek, iyi bir mücadele sergilemek olduğunu vurgulayarak, “Takımda birlik ve beraberlik çok üst seviyede. Futbolcu kardeşlerime bir ağabeyleri ve hocaları olarak elimden gelen tüm desteği sağlayarak; bilgi ve deneyimlerimi aktarmaya çalışıyorum. Daha şimdiden futbolcu kardeşlerimin antrenmanda gösterdikleri mücadele ve çalışma azmi beni gelecek adına umutlandırıyor. Çalışmalarda gönüllerini ortaya koyan takım arkadaşlarımla 2015-2016 sezonunda hedeflediğimiz sonuca ulaşacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir