Halkbank büyük oynuyor

Hasan YeşilbudakHalkbank büyük düşünüyor
CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Halkbank, lig etabındaki ilk sınavını yarın (5 Kasım, Perşembe) deplasmanda Karadağ’ın Budvanska Rivijera takımına karşı verecek.
Avusturya’dan Hypo Tirol Innsbruck, Rusya’dan Zenit Kazan ve Karadağ’dan Budvanska Rivijera takımlarıyla birlikte D Grubu’nda yer alan başkent ekibi, grupta ilk olarak Karadağ ekibiyle karşı karşıya gelecek.
Karadağ’ın Budva kentindeki karşılaşma, TSİ 20.00’de başlayacak. Müsabakayı, Bulgar Aleksandar Vinaliev ile Slovak Sanja Miklosic hakem ikilisi yönetecek.

Galibiyet serisi istiyoruz
Takımın milli liberosu Hasan Yeşilbudak, ligde hedefledikleri noktanın dörtlü final gruptan çıkmak değil, dörtlü finale yükselmek olduğunu belirterek, “Şampiyonlar Ligi’nde küçük düşünmüyoruz. Biliyoruz ki, burası devler arenası. Her maçı ayrı ayrı ele alıyoruz. Her birinin farklı bir önemi, havası var. Bununla birlikte, oynadığımız tüm müsabakaları kazanıp bunu bir galibiyet serisi haline getirmek amacındayız” diye konuştu.
Galibiyet serisine Budvanska Rivijera ile başlamak istediklerini kaydeden Hasan Yeşilbudak, “Erkekler Birinci Ligindeki BAL Spor galibiyetinin ardından tamamen bu maça konsantre olduk. Güçlü bir kadromuz var. Şampiyonlar Ligi’nde hedeflediğimiz nokta gruptan çıkmak değil, dörtlü final. Camiamıza yakışan sonuçları almak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir