Tunç Altındağspor meydan okuyor

DSC_0009 copyTUNÇ ALTINDAĞ SPOR ADINA YARAŞANI YAPTI

U 17 Lig’in 7’ inci grubunda ikinci olarak bitirip Play- Of’a yükselen Tunç Altındağ spor, kupasını İl Temsilcisi Mustafa Yıldız’ın elinden aldı. Tunç Altındağ spor, kupasını almasının yanı sıra yaptığı ilk maçında Hacettepe karşısında verdiği mücadelede 3-2 yenilmesine rağmen tribünlerden alkış aldı. Müsabakanın ilk bölümünde daha atak ve baskılı oynayan Hacettepe karşısında ikide gol yemesine rağmen Yeşil-Beyazlılar, pes etmedi.
45 dakikanın galibi Hacettepe, soyunma odasına 2-0 sevinçle giderken, Tunç Altındağ Spor ’un cevherleri, kendi soyunma odasının yolunu üzgün bir şekilde tuttu. İkinci yarıya sahada bambaşka bir Tunç Altındağ spor, görme fırsatı bulduk. Karşılaşmanın 64 dakikasında Yeşil-Beyazlıların acar oyuncularından Mustafa Aktaş ve Berat Çiftçi, sahneye çıkmasıyla bir anda oyunun şeklide değişerek güzel görüntülerin ortaya çıkmasıyla futbol severler keyifli dakikalar yaşama fırsatı buldu.
Bu dakikada orta yuvarlakta topu buluşan Mustafa Aktaş, Hacettepe oyuncularını kendisine hayran bırakacak hareketlerle sahneye çıktı. Ayrıca Aktaş, önünde bulduğu topla rakip oyuncular karşısında yaptığı hareketlerle güzel bir ders verdi. Karşılaşmanın 64’ncü dakikası içerisinde sahip olduğu topla gol sevinci yaşama saati geldi. Bütün rakiplerini ipe dizer gibi dizerek ileri de bekleyen Barat Çiftçi’ ye olağanüstü pasla topu aktardı, bu oyuncu da Kırmızı-Siyahlı takımın blok savunma oyuncularını büyüleyici harekâtlarla etkisiz bıraktı. Ve mükemmel bir şekilde kıvrak çabukluklarla kalecinin koruduğu sağ çapraz ve açısı dar alan içinde kalenin dibine kadar gelerek nefis vuruşla topu ağlara göndermesiyle istenil golü buldu. Böylece Tunç Altındağ spor, kontrolü eline aldı. Ve ilerleyen dakikalarda fiziksel gücü ve enerji deposu zengin Hacettepe spora âdete zor anlar yaşattı. Atılan bu golün ardından bir gol daha atan Yeşil-Beyazlılar, farkı bire indirseler de 3-2 yenilmekten kurtulamadı.
Tunç Altındağ spor (2) Hacettepe (3)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir