HALKBANK İYİ YOLDA

HalkbankHedeflerimize planlı şekilde yürüyoruz
Bayanlar Birinci Voleybol Liginde ikinci yarı 16 Ocak Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Ligin ilk bölümünü 11 maçta 11 puan toplayarak 9. sırada tamamlayan Halkbank, ilk sınavını deplasmanda Sarıyer Belediyesi’ne karşı verecek.
Sezonun ikinci yarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Halkbank Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Dr. Cengiz Akarçeşme eksiklerini gördüklerini ve bunları düzeltmek adına yoğun bir çalışma dönemi yaşadıklarını açıkladı. Oyuncularımıza güveniyoruz
Akarçeşme şunları söyledi: “Ligin ilk devresinin bitmesi ve Bayan Milli Takımımızın olimpiyat elemesi maçları sebebiyle lige verilen 5 haftalık süreyi takım olarak çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Tespit ettiğimiz eksiklilere yönelik yoğun bir çalışma programı ve yüksek kalitede hazırlık maçları oynadık. Genç oyunculardan kurulu bir takım olduğumuzu hiçbir zaman unutmadan planlı bir şekilde hedeflerimize yürümekteyiz. Bizi bekleyen zorlu ve uzun bir mücadele süreci olduğunun farkındayız. Oyuncularımıza çok güveniyoruz. Ligin ikinci yarısına Sarıyer maçıyla iyi bir giriş yapmayı planlıyoruz. Bu vesile ile ikinci devrenin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir