Mamakspor Şampiyon

DSC_0120
MAMAKSPOR ŞAMPİYON

U 13 7. grupta şampiyon olan Mamakspor, play-off grununa kaldı ve gruplarda hiç yenilgi yüzü görmeyen Keçiörenspor’u 2-1 yendi
Ankara’nın başarılı semt kulüplerinden Mamakspor U 13 grubunda şampiyon oldu…Oynadığı maçlarda başarılı bir performan sergileyen mor-sarılı ekibin gençleri play-off grubunda da 3. grupta mücadele ediyor. Play-offgrubunda ilk maçını Osmanlıspor’un pilot takımı olan Keçiörenspor ile oynayan Mamakspor, ilk yarısı golsüz biten maçta Hakan ve Muzaffer’in golleri ile 2-1 yendi. Mamakspor’un grubunda Keçiören Bağlum Belediyesi ve Metropolspor yer alıyor.
İYİ YOLDAYIZ
Mamakspor Başkanı Erhan Karadağ, şunları söyledi. ‘Bizim amacımız grupta dereceye girmekti. Bunu da 9 takım arasında gerçekleştirdik ve grup şampiyonu olarak play-off’lara kaldık. İlk maçımızı da güçlü rakip Keçiörenspor ile oynadık. Gruplarda yenilgi almayan Keçiörenspor’u 2-1 yendik. Bizizm için gruplar önemliydi. Biz hedefimize ulaştık. Artık. Mamakspor olarak alt yapıdan ses getirmeye başladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir