Osmanlıspor, play-Off için hazırlıklarını sürdürüyor

unnamed
Osmanlıspor, play-off için hazırlanıyor

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Nomme Kalju takımını yenerek play-off turuna kalan Başkent ekibi, 4 günlük iznin ardından bugün topbaşı yaptı.

Avrupa Ligi’nde yükselişini sürdüren Osmanlıspor, Estonya ekibi Nomme Kalju’yu 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında 2-0 yendikten sonra adını play-off turuna yazdırdı. Play-off turunda Danimarka temsilcisi Midtjlland ile karşılaşacak olan Başkent ekibi bu maçın hazırlıklarına 4 günlük iznin ardından start verdi.
Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Ostim Stadı’nda yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Mor-Sarılılar haftanın ilk antrenmanına Kondisyoner Thomas Klimmeck nezaretinde ‘black roller’ ile yapılan çalışmayla başladı. Daha sonra ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasına geçen Başkent ekibi yarı sahada hücum ve savunmaya yönelik organizasyonla antrenmanı tamamladı. Çalışmaların ilk etabına tedavisi devam eden Musa Çağıran katılırken sonraki etabında takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Diğer yandan haftanın ilk antrenmanına ülkesinin milli takımına çağrılan Aminu Umar ve özel izinli olan Ndiaye katılmadı.
Osmanlıspor yarın sabah ve akşam yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını devam ettirecek.

MASÖRE SÜRPRİZ KUTLAMA
Yıllardır Osmanlıspor’un masörlüğünü yapan kulübün emektarlarından Murat Aydın’a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 40 yaşına giren emektar masör, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledikten sonra takımın malzemecilerinden Muharrem Koç’un elinden doğum günü pastasından yedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir