SON DAKİKA… Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav hayatını kaybetti

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Cavcav, iki gün önce dengesini kaybederek düşmüş, kolunu ve kafasını çarpmıştı. Ankara’daki Güven Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alınan duayen başkan, makinaya bağlı olarak yaşatılıyordu.

Bu sabah durumu ağırlaşan Cavcav’ın kalbinin durduğu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
İlhan Cavcav’ın tedavi gördüğü hastane daha önce yaptığı açıklamada hayati tehlikenin sürdüğünü belirtmişti.
Açıklamanın ardından İlhan Cancav’ın hayatını kaybettiği bilgisi geldi.
Cavcav’ın tedavi gördüğü Güven Hastanesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Cavcav’ın dün saat 06.30’da hastaneye getirildiği ve tedavi altına alındığı anımsatılarak, “Sayın İlhan Cavcav’ı bugün saat 11.00 itibarıyla kaybetmiş bulunmaktayız. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
İLHAN CAVCAV KİMDİR?
1935 yılında Ankara’da doğan İlhan Cavcav, fırıncılık ve değirmencilik işiyle uğraşan bir ailenin evladı olarak büyüdü. Çocukluk yıllarında babasının fırınında çalışan ve orta öğrenim yıllarını Gençlerbirliği kulübünün temelinin atıldığı Ankara Atatürk Lisesi’nde geçiren İlhan Cavcav, küçük yaşlarda iş yükünü sırtına aldı ve aile şirketinin muhasebesini tutmaya başladıktan sonra eğitim hayatına ara verdi. 16 yaşında Mamak Maskespor futbol takımına seçilen Cavcav, 19 yaşında PTT’nin formasını giydi.
Bu dönemde profesyonel futbolculuk kariyerini de aynı eğitim hayatı gibi bir kenara bırakıp, iş hayatına devam eden İlhan Cavcav, amatör futbolcu olarak Bahçeli Gençlik Spor’a gitti. Ancak daha ilk maçına çıkmadan futbolu bırakma kararı aldı. İlhan Cavcav, futbol yaşamına nokta koyduktan sonra 1950 ila 1970 yılları arasında yoğun bir şekilde iş hayatına yöneldi.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=eAgxoo74Axo[/embedyt]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir