Kayaşspor İkinciliği garantiledi

KAYAŞSPOR LİG’DEN ÇIKMA UMUDUNU GARANTİLEDİ

KAYAŞSPOR, ALDIĞI 3 YENİLGİNİN ARDINDAN ELDE ETTİĞİ SERİ GALİBİYETLERLE PUANINI 19’A ÇIKARMASIYLA İKİNCİLİĞİ GARANTİLEDİ…

2 Amatör küme 5 grupta mücadele veren Kayaş spor, Lig’in bitimine 3 hafta kala 2 Ligden 1’ inci Lig’e çıkmayı garantiledi. Sezona büyük umutlara hazırlanan ancak başlangıçta tanıştığı yenilgilerle umduğunu bulamayan Kayaş spor, üst üste elde ettiği galibiyetlerle ikincilik şansını da yükseltti.
Başlangıçta Lig’in tabanına demir atan ancak daha sonra kendisini toparlayarak puanını 19’a çıkaran Lacivert- Beyazlılar, fırtına gibi eserek Ümit köy sporu 5-1 yenmesiyle Ligden çıkma umudunu da bir hayli yükselti.
19 Mayıs 1 no-lu sentetik çim sahada yapılan önemli maçta Ümit köy spora farka atan Kayaş spor, 07 dk. Göktuğ’ un attığı golle 1-0 öne geçse de karşılaşmanın 37 dk. Ümit köy spor oyuncularından Ali Özcan’ın attığı golle (penaltıdan) ilk yarı 1-1 eşitlikle kapandı.
İkinci yarıya daha atak başlayan Lacivert-Beyazlılar, Rüzgâr Orak dk. 48, Mikail 64, Emre 86 ve 90 dk. Serkan’ın attığı gollerle karşılaşmadan 5-1 üstünlükle ayrıldı.
Elde ettiği bu galibiyetle puanını 19’a çıkaran ve ikinciliğe yükselen Kayaşspor sahada şu 11’ile yer aldı: Ahmet,Kürşat,Yunus Emre, Yasin, Alper, Göktuğ, İsmail, Rüzgar, Hacı Emrah ve Mikail.
Antrenör: Kemal Kaçar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir