Gençlerbirliği 3 puan kaybetti

GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ MARC KIBONG MBABA KURTARDI

2017-2018 TÜRKİYE FUTBOL FEDERSAYONU SÜPER LİG İLHAN CAVCAV İLK HAFTA, İLK MAÇINDA GENÇLERBİRLİĞİ, KARDEMİR- KARBÜKSPOR İLE 1-1 KALARAK 1 PUANA RAZI OLDU. 2000 GENÇLERBİRLİĞİ TARAFTARLARININ İZLEDİĞİ KARŞILAŞMADA, İLK GOL KONUK TAKIM KARDEMİR- KARABÜKSPOR’DAN GELD. KONUK TAKIM OYUNCULARINDAN MASTAPHA’IN 3 DAKİKADA ATTIĞI GOLLE 0-1 YENİK DURUMA DÜŞEN GENÇLERBİRLİĞİ OLDU. ATIL BU GOLE 23’ NCÜ DAKİKADA GENÇLERBİRLİĞİ ADINA ABDUL KHALLİLİ’NİN 35 METREDEN ATTIĞI MUHTEŞEM GOLLE DENGEYİ SAĞLADI VE İLK 45 DAKİKA 1-1 TAMAMLANDI. İKİNCİ YARIDA DA HER İKİ TAKIM GOL ATAMAYINCA KARŞILŞAMA DA İLK YARIDA ATILAN GOLLERLE 1-1 SONUÇLANDI.

Az seyirci kitlesinin izlediği maçta Gençlerbirliği, 3. Dakikada Ahmet Oğuz’un yaptığı hatasından
yararlanan MASTAPHA’ın attığı golle konuk takım Kardemir Karabük spor 0-1 öne geçti. Atılan bu gole aldırmayan ve oyun disiplini bozmayan başkent ekibi, 23 dakikada kazanılan serbest vuruşta golü buldu. Gençlerbirliği, yediği gole aldırmayarak baskısını sürdürdü ve dakika 23’ü göstreriyordu ki. K.K
spor’lu Kerim Zengin ve CRİSTİAN’ın Luca’sı yaptığı faulü 35 metreden kullanan ve muhteşem vuruşla Abdul Kaleli’ nine attığı golle dengeyi sağlamasıyla ilk yarı (1-1). Tamamlandı.
İkinci yarıda da her iki takımın verdiği çabalarda gol sesi çıkmayınca da karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir