Bağlumspor’un yüzü güldü

BAĞLUMSPOR’UN YÜZÜ GÜLDÜ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Bağlumspor, kendi evinde konuk ettiği Yeniçağsporu 5-2 yendi…
Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken ve Lig’in 7 haftasına kadar tek galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puana sahip olan Ankara/ Keçiören ilçesinin temsilcisi Bağlumspor, 8’nci haftada yaptığı maçta Yeniçağsporu 5-2 yenerek yüzü güldü.
Bölgesel Lig’de sezona arzuladığı gibi iyi başlayamayan Bağlumspor, 100 yıl Soğuksu
maç öncesi kendi saha ve seyircisi önünde Yeniçağsporu yenerek elde galibiyetle yüzü güldü. Yeşil-Beyazlılar 7 haftaya kadar yaptıkları karşılaşmalarda yaşadıkları sıkıntıları bir kenara bırakarak Yeniçağspor’u 5-3 mağlup etmeyi başardı.
Şiddetle puana ihtiyacı olan Bağlumspor’da perdeyi açan isim dk. 23 Batınay Ak’ın attığı golle Bağlumspor 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. Atılan bu golün yetmediğinin bilincinde işi sıkı tutan ev sahibi 27 dk. Çağrı Yasan, attığı golle skoru 2-0’a taşıdı.
Daha sonraları golün sevincini yaşayan Bağlumspor’un bir anlık duraklamasını fırsat bilen Yeniçağspor’un golcü oyuncularından Ferit Uzun’un 34 dakikada attığı golle farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 üstünlükle soyunma odasına giden Bağlumspor, oldu.
İkinci yarıya az da olsa oyuna tedirgin başlayan ev sahibi Bağlumspor,57 dk. Oğuz Erdem, dk. 76-84’de Günün başarılı adlarından Mustafa Kaynak’ın attıkları gollerle karşılaşmadan 5-1 üstünlükle ayrıldı.
BAĞLUMSPOR, SAHADA ŞU KADROYLA YER ALDI: Elnar Karımov, Mustafa, Burak, Emrah, Şevki, Adem, Hüseyin Emre, Batınay, Çağrı, Oğuz ve Yasin.
Teknik Direktör: Orhan Özdoğan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir