Pidosan Yahyalrspor, tulamıyor


PİDOSAN YAHYALARSPOR TUTULAMIYOR

LİGE fırtına gibi başlayan Pidosan Yahyalarspor, yaptığı on maçtır yenilgi yüzü görmüyor…
1. Amatör küme birinci grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve altın devrini yaşayan P. Y spor, yaptığı on karşılaşmada kalesinde sadece 9 gol görüp ve 32 gol atarak 30 puanla da liderliğini sürdürüyor.
Grubunda bütün rakiplerini yenerek 30. Puanla liderliğini sürdüren Sarı-Siyahlılar, Lig’in onuncu haftasında da Tigemspor’u 21 yenerek tahtını sağlama aldı.
Lig’in onuncu haftasında, 19 Mayıs iki numaralı sentetik çim sahada Tigemspor ve P. Yahyalarspor, arasında yapılan maçın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. (00).
Kadrosunda değişiklik yapmadan sahaya çıkan her iki takımda ilk yarıda olduğu gibi atak
oyununu sürdürdüğü maçın 60 dk. Pidosan Yahyalarsopr, takım kaptanı Gkhan Ayral’ın attığı golle 10 öne geçti Ancak 67 dk’da da Emre Can’ın  attığı golle cevap vermesiyle dengeyi sağladı. (11),
Karşılıklı atılan gollerden sonra Tigemspor, adına yaraşır mücadelesini sürdürdü. Müsabakanın 82 dakikasında sahneye çıkan ve golü atan takım kaptanı Gökhan Ayral’ın sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içerisinde ve müsait durumda bulunan Levent’e aktardığı topu bu oyuncu da filelere göndererek bir farkla öne geçti. (21).
İlerleyen dakikalarda başkaca gol olmayınca karşılaşmadan 21 üstünlükle ayrılan taraf P. Yahyalarspor, oldu.
P. Yahyalarspor sahada şu kadroyla yer aldı: Onur, Ahmetcan, R. Samed, Taylan, Berkant,
Fatih, Gökhan, Celal, Cıhan E.Sefa ve İlkay
Antrenör: Engin Boşdurmaz
Haber-Fotoğraf: Kemal Çeliker1.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir