Kalecikspor, Yeni yıla mutlu girdi

KALECİKSPOR YENİ YILA MUTLU GİRDİ

1. Amatör küme 3 grupta mücadele veren Kalecikspor, ilk devrenin son maçında,
Çayyoluspor’u 3-6 yenerek yeni yıla mutlu girdi…
19 Mayıs 1 nu’lu sentetik çim sahada yapılan maçta Kalecik temsilcisi verdiği amansız mücadele sonunda Çayyoluspor’u yenmesiyle 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi.
Lig’in alt sıralarında yer alan Yeşil-Siyah Sarılılar, 26 dk. Barış Türker’in attığı golle perdeyi açtığı ve hızlı başladığı müsabakanın 27 dk. Savaş’ın attığı şık golle 0-2 öne geçti.
İlerleyen dakikalarda ve gençlerden oluşan ekibiyle mücadele veren Çayyoluspor, yediği iki gole 36 dakikada Boran’ın attığı golle cevap vermesiyle farkı bire indirdi. (1-2). Atılan üç golden sonra her iki takım adına başkaca atılan gol olmayınca ilk 45 dakika 1-2 Kalecikspor’un lehine kapandı.
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına değişiklik yapmadan saha çıkan Kalecikspor, atak oyununu sürdürdü. Ve 57-86 Barış Taze, 67-73 dakikalarda da Yusuf’’ un attıkları gollerle de maçı 3-6 kazanarak yeni yıla mutlu girmeyi başardı.
Çayyoluspor’un gollerini 75 dk. Kadir ve 80’de de Mete attı ve karşılaşma da 3-6 Kalecikspor, lehine sonuçlandı.
Kalecikspor, sahada şu kadroyla yer aldı: Ahmet Ersin, Ayhan, Murat, Bülent, Hidayet, Sefa, Yusuf, A. Barış Türker, M. Çağrı, Savaş ve Barış Umur Kuyubaşı
Yönetici: Müslüm Altındağ
Haber-Fotoğraf: Kemal Çeliker

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir