Gençlerde Ankaragücü, 1-2 yenildi

GENÇLER’DE ANKARAGÜCÜ 1-2 YENİLDİ
ELİT U 19 Lig maçında Ankaragücü, kendi evinde yaptığı maçta Kasımpaşaspora A.Ş 1-2 yenildi…
Lig’de bir galibiyet birde beraberlikle 4 puana sahip, olan Başkent temsilcisi Lig’in 3’ncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşaspor’ A.Ş’ ye 1-2 yenilerek haftayı puansız kapattı.
Altındağ Örnek Stadyumunda, az taraftarların izlediği maçın ilk on dakikasında konuk takımın kalesini ablukaya alan Sarı-Lacivertliler, yakaladığı iki net % 100’lük gol pozisyonlarında yararlanamadı. Kasımpaşaspor A.Ş kalesinde devleşen file bekçisi Emre Çiğdem’in ortaya koyduğu harika kurtarışlarıyla Ankaragücü,’ne gol yollarında geçit vermedi. Daha sonra oyunda dengeyi sağlayan konuk takım tehlikeli ataklar yapsa da Ankaragücü, direncini sürdürerek iki de net gol pozisyonları konuk takım yararlanamadı.
kaleci Emre’nin yaptığı muhteşem kurtarışlar karşılaşmanın dengesini bozmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle
kapandı. İkinci yarıya daha derli, toplu başlayan taraf Ankaragücü olsa da 59 dk. Taha Dönmez, kendi ve takımı adına kafayla attığı şık golle 0-1 Kasımpaşaspor, A.Ş öne geçti. Golü bulan konuk takım baskılı oyununu sürdürdü. Ve karşılaşmanın 77’de de Taha Dönmez, Ankaragücü kalesini boş bırakmayarak attığı golle skoru 0-2’ ye taşıdı. İki gol yiyen Ankaragücü, Gaffar Emircan Merteğ’in üstün gayreti sonunda sol kanattan gelişen atakta Enes Karakuş’un attığı golle garkı bire indirse de ilerleyen dakikalarda da gol olmayınca Konuk takım 1-2 skorla karşılaşmadan üstünlükle ayrılarak 3 puana sahip olan taraf oldu.
Seyrine doyum olmayan maçta Ankaragücü, sahada şu 11’ le yer aldı: Mert , Emre, Yasin, Mahmut, Enes Karakuş, Enes Karaoğlan, Salih, Emre Batuhan, Ender, Ahmet ve Burak.
Teknik Sorumlu: Murat Tosun Ankaragücü
KASIMPAŞASPOR A.Ş: : Emre Çiğdem, Emre Gürsel Hürcan, Yahya Yusuf, Fikrethan, Kerem,, Muhammed, Tolga, İsmail, Muratcan, Taha ve Yusuf.
Teknik Sorumlu: Mehmet Aydın Kasımpaşa A.Ş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir