HALKBANK HEM GENÇLERİ KAZANDI

Halkbank hem maçı, hem gençleri kazandı

Salon: TVF Başkent
Hakemler: Ozan Çağı Sarıkaya, Salim Bektaş
Ziraat Bankası: Emre Savaş, Niikolo Jovovic, Farhad Ghaemi, Kemal Kayhan, Michal Finger, Fırat Ezel, (Ümit Demir, Volkan Döne, Saber Kazımi, Enes Atlı, Oğuzhan Doğruluk)
Halkbank ANKARA: Hakkı Çapkınoğlu, Michele Baranowicz, Burutay Subaşı, Faik Samed Güneş, Drazen Luburic, Alen Sket (Hasan Yeşilburak, Alperay Demirciler, Abdullah Çam, Guillaume Quesque, Efe Bayram, Furkan Aydın, Vefa Yılmaz)
Setler: 24-26, 27-25, 22-25, 25-21, 15-11
Süre: 2.25 (32, 36, 32, 16)

Efeler Voleybol Ligi’nin birinci haftasında Ankara’da oynanan karşılaşmada Halkbank, Ziraat Bankası’nı 3-2 mağlup etti.
Sezon başı olması, dünya şampiyonası nedeniyle iki takımın oyuncularının geç katılması kaliteyi beklenenin üstüne çıkaramadı. Karşılaşmada çekişme ve heyecan vardı, kalite yoktu.
Halkbank’ta belirleyici unsur çok servis kaçırmalarıydı. Paslardaki isabet oranı da düşük kaldı. Ziraat Bankası ise bloklara çok takıldı. Buna karşın organize bir takım görüntüsü çizdiler.
Halkbank’ta en göze çarpan, zor anlarda görev verilen altyapıdan gelmiş oyuncuların başarılı olmalarıydı. 10 sayı ile oynayan, blok, manşet ve defansta yüksek yüzde ile oynayıp takımını ateşleyen 2002 doğumlu Efe Bayram karşılaşmanın yıldızıydı.
Ayrıca Furkan, Abdullah da galibiyette rol oynadılar. Halkbank böylece hem maçı hem gençleri kazanmış oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir