Halkbank Ankaran -İnegöl Belediye: 3-0


Halkbank ANKARA-İnegöl Belediye: 3-0

Salon: TVF Başkent
Hakemler: Koray Yılmazgil, İbrahim Ünal
Halkbank ANKARA: Drazen Luburic, Alen Sket, Hakkı Çapkınoğlu, Michele Baranowicz, Burutay Subaşı, Faik Samed Güneş (Alperay Demirciler, Hasan Yeşilbudak, Abdullah Çam, Vefa Yılmaz, Guillaume Quesque, Efa Bayram, Vefa Yılmaz)
İnegöl Belediye: Steven Marshall, Cansın Hacıbekiroğlu, Gert Van Walle, Vojin Cacic, Cüneyt Dağcı, Hüseyin Koç (Burak Hazırol, Berkay Bayraktar, Efe Er, Mustafa Efe, Berkan Bozan, Berkant Hızarcı)
Setler: 25-16, 25,23,
Süre: 1.19 (25, 29, 25)

Efeler Voleybol Ligi dördüncü hafta müsabakasında Halkbank, İnegöl Belediye’yi 3-0 yenmeyi başardı.
Maçın en skorer oyuncusu 20 sayı kaydeden Drazen Luburic oldu.
13 sayı ile oynayan Burutay Subaşı ilk sette saatte 111 kilometre ile karşımaşmanın en hızlı servisini attı.
Halkbank 4-0’lık maça seri ile başladı. Konuk ekip maçı bırakmadı. İki takım da basit hatalar yaparak oynayınca fark açılmadı. Halkbank servis sayılarıyla teknik molaya 12-9 önde girdi. Moladan sonra bloklarını devreye sokan Halkbank üstünlüğü eline geçirdi. Seti de 25-16 kazanarak 1-0 öne geçti.
İkinci setin teknik molasına kadar oyun üstünlüğü İnegöl Belediye takımındaydı. İyi blok ve akıllı hücumlar yaptılar. Halkbank defans hataları yaptı. Teknik molaya 12-11 konuk ekip önde girdi. Moladan sonra İnegöl servis ve hücumda basit hatalar yaptı. Bundan yararlanan tecrübeli oyuncular seti 25-23’le Halkbank’a getirdi: 2-0
Karşılaşmanın üçüncü ve son seti voleybol açısından yüksek düzeyde değildi. Oyun üstünlüğünü rakibine bırakmayan, son bölümü genç oyuncularıyla oynayan Halkbank seti 25-20, karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir