“Fatih Cürebal ve Kavaklıderespor, Yolunuz Açık Olsun”.

KAVAKLIDERESPOR, KULÜP BAŞKANI YOLUN AÇIK OLSUN!

Değerli okurlarım, Kavaklıdere spor’un son iki yıl içerisinde ve amatör Lig’de elde ettiği başarılar yenilir, yutulur gibi değil. Bunun adına büyük başarı denilir! Başarmak her zaman gönülleri okşayan, yüzlerde tebessüm oluşturan olayların başında gelir. Gerek iş dünyamızda gerekse okul hayatımızda başarılı olmak için birçok kişi sayısız emeklerle yoluna devam eder. Başarı elde edildiğinde işte tam da bu anda devreye girer.
Emeklerin bolca harcandığı, ilmek ilmek tırnaklarınınız la da kuyu kazmaya benzerliğini
anımsayarak Kavaklıdere spor’un kulüp başkanı Fatih Cürebal ve teknik heyeti ve sporcularına yolunuz açık olsun demeyi insani bir borç saydım… Bu durumun tamamen iyi, etik çalışmalarının yanı sıra özverili desteklerle ve motivasyon’la ve de tek başına büyük başarının mimarı sevgili Fatih Cürebal ve tüm camiasını bir kez daha tebrik ediyorum. 2017-2018 2018-2019 amatör futbol sezonlarında tarih yazan Kara-Yeşil formalarının altında ter akıtıp, formatında da uzun formatında da olumsuzlukları engel tanımadan başarıyı elde eden sporcuların da alınlarından öpmemek bence çok ayıp olmaz mı?  Her yol zorluklarla doludur. Zafere giden uzun beraberinde her zaman aşılması gereken engelleri de getirir. Sen bu yolu çıktıktan sonra yapman gereken tek şey durmadan hedefine
koşmak, sonrasında da sana kalan yüzünde tebessümle tebrik mesajlarını kabul etmek ve umulmadık talihsizlikleri görüp karşınıza da çıkan zorlukların üstesinden geliyorsanız ki, işte başarı buna derler. Kavaklıderespor, kulüp başkanı teknik heyeti ve sporcuları bütün bu zorlukları zaferle aşmış olup ve büyük başarı elde etmişlerdir. Bu camiayı yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir