HAYDİ, ANKARAGÜCÜ, ELDE ETTİĞİNİZ GALİBİYETLERİN TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERİN.


HAYDİ, ANKARAGÜCÜ, ELDE ETTİĞİNİZ GALİBİYETLERİN TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERİN.

DEĞERLİ okurlarım, günlük hayatımızda ilk akla gelen sağlıktır. Sağlık problemi olmayıp, bir insanın hayatla mücadelelerini sürdürdüğünde kendisini “şeytanın” pençesine kaptırmamalıdır.
Böyle bir platformda iş hayıtında da dikkatli adım atmalıdır. Kimi insanlar yer içer ve sağlığının kıymetini bilmez. Ancak ilerleyen günlerde hastalandığında tek kurtuluş çaresi olarak gördüğü hastanelere koşarak tedavi için umut ararlar; Bu gibi haller günübirlik biz insanoğullarının başına her an geldiği gibi bizleri de umutsuzluğa sürükler. Tıpkı sağlıkta olduğu gibi iş hayatında da bunun böyle olduğunu çok iyi biliriz.
GELEİLİM ASIL MESELEMİZE
Yazımın başlığında Ankaragücü, spor kulübü başkanı Mehmet Yiğiner’e âcizane bir hatırlatma yapmak istedim. Her kim ne derse desin ben duyduklarımla değil gördüklerimle adım atmanın dışına asla çıkmamaya özen gösterir ve her insanın güzel düşündükleri gibi düşünürüm. Ankaragücü, spor kulübünün başkanı Mehmet Yiğiner’e bir hatırlatma yapma gereğini duydum. Ankaragücü ve yönetimi ile ilgili ileri geri konuşulup ve sözde Ankaragücü’nü düşünerek savundukları görümüyle Yiğiner ve ekibini hatta sporcuları dahi kümeden düşer diye dalkavukluk yapanları da gördük. Gelin görün ki, Ankaragücü’nün sahip olduğu şu anki mevcut kadrosu inanılmazı başardıklarına da tanık olduk. Yeterli mi? Henüz değil. Lig’in 26’ acı haftasında Ankaragücü’nü zorlu bir 90 dakika daha bekliyor. Bu karşılaşma gerçekten de çok önemli bir karşılaşma olacak. Bir taraf ta Sivas spor’a 2-0 yenilen 34 puanlı Yeni Malatya spor ve bir diğer tarafta kendi saha ve seyircisi önünde 0-0 eşitlikle kalıp ve 1 puana razı olan Ankaragücü, Cumartesi günü saat 13-30’da Malatya’da kozlarını paylaşacak. Öncelikle Mehmet Yiğiner’e, onun değerli yöneticilerine cefakâr taraftarlarına hele de bütün kalbimle diyorum ki, Ankaragücü’nün bu güzel isimsiz kahramanlarını bu çok kritik karşılaşmaya moralle çıkıp, oynayabilmelerini desteklenmesi gereğini duyduğumu hatırlatmak isterim. Mustafa Kaplan boş biri değil. Şu anda ki ekibi de Spor Toto Süper Lig’de benim diyen takımlardan geri kalır eksikliği de söz konusu olamaz. Mustafa Kaplan, ve ekibinin Ankaragücü’nün başına getirildiği günden bugüne kadar Ankaragücü’ne yapılan haksızlıkları da gördük. Ama başkent temsilcisi Antalya’dan 3 puanla Ankara’ya dönmesine döndü ama iki ferik gençlerimizden Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz’ün ölümüne de üzüntüsün yaşadı. Böyle sporcuların böyle cömert davranarak önce insan hayatına değer vermelerine de tanık olduk. Bütün bu zorlukların üstesinden gelen Ankaragücü, sporcuları Yeni Malatya spor deplâsmanından da puanla dönmesi halinde Spor Toto Süper Ligde ve spor kamuoyunda bazı gafillerin uykusu kaçacaktır. Haydi, Ankaragücü, bugüne kadar yaptığın karşılaşmadan çok iyi mücadele edip ve hak ettiğiniz puanları elde ettiniz. Yeni Malatya spor ile yapacağınız mücadeleden de puanla ANKARA’YA dönmeniz halin de elde edeceğiniz bir galibiyetin daha tesadüf olmadığını gösterin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir