AMATÖR SPOR KULÜPLERİN ÇİLESİ NE ZAMAN BİTECEK?
DEĞERLİ okurlarım, Ankara’da amatör spor kulüplerin 19 Mayıs stat’ın yıkılmasıyla büyük zarar gördüğü şu günlerde mağduriyetleri
beni derinden özüyor. Nedense her seferinde, bazı yetkililerin amatörlerin sıkıntıları giderilecek deseler de bu lafta kalıyor!
FUTBOLBOLUMUZ EHİL ELLERDE OLMASI GEREKİR
Türkiye Futbol Federasyonu daha önceleri Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlıyken, amatör spor kulüplerden birçok sporcular yetişip, yıldız olurken şimdilerde bırakın “yıldız sporcuları Türk futboluna yetiştirmeyi amatör sporcular idmanlarını yapabilecek saha bile bulmakta büyük sıkıntılar yaşamaya devam” ediyorlar. Dahası başka illerde durum nasıl bilmiyoruz ama Ankara’da durum amatör spor kulüpleri için pek sağlıklı olmadığı acı gerçektir. Durum böyleyken, amatörlerin yaşadığı sıkıntılar hiçte kabul edilir gibi değil.
AMATÖRLERİN UMUT BEKLENTİLERİ YOK EDİLİYOR
Ankara Amatör Spor Kulüpleri (AASKF), seçimleri 2020 Haziran’da yapılması gerekirken korona virüs nedeniyle ertelenerek bu defa Ekim ayı içerisinde yapılması kararlaştırıldı. Seçim’in Yapılması’ndan sonra kazanan yönetim bugüne kadar yaşanan krizlerin ortadan kaldırılma çalışmaları nasıl hayata geçirecek. Ankara amatör futbol’un, geleceğinin karmaşıklık içinde verdikleri
amansız mücadelelerinin ilgisiz kalmaması için her koşulda beklentilerden umutsuz kalmamaktan mutlu bir sonuç beklentileri de göz ardı edilmemelidir. Açıkçası: “ son 7-8 yıldan bugüne kadar Ankara amatör spor kulüplerinin çektikleri sıkıntılara artık dur” denmelidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir