BEN BÖYLE ZİHNİYETLİ İNSANLARA MÜSLÜMAN DİYEMEM

BÖYLE ZİHNİYETLİ İNSANLARA MÜSLÜMAN DİYMEM

DEĞERLİ okurlarım, evvela AKP’li Sevda Noyan’dan lafı açmak istedim. Bu kadın siyasetçi açıklamalarında diyor ki, “liste yaptım. 50 kişiyi götürürüz” diye tehdit ediyor. Hey Sn. Milletvekili sorarım, sen ne demek istiyorsun. Sen şimdiye kadar kaç kişiyi götürdün? Önce şunu çok iyi bilesin ki, Allah’ımıza sadakatli olan Müslüman insanlara kin ve nefretle hiç kimsenin üzerinde baskı kuramaz. Her canlı varlık namazını kılarsa kendisine kılar. Senin yaşın kadar ben namazımı kılıyorum ve bugüne kadarda hiçbir camide ve kamuoyunda, “senin gibi 50 kişiyi götürürüz diye açıklama yapan saygısız insan” görmedim. Diğer taraftan da, İlahiyatçı Ebubekir SİFİl’in şu yaptığı açıklamaya bir bakın rabbim aşkına! Namaz kılmayanlar öldürülebilir! Hey SİFİL desene Kemal ÇELİKER, sen evinde namazını kılıyorsun, sen kefeni yırtın diye. Yahu sen ve senin gibileri böyle açıklamaları yaparken hiç sıkılmıyor musunuz? Müslümanlık ’ta kin ve nefretle insanlar üzerinde baskı kurmak diye bir saçmalık yoktur.

Ayrıca “namazını kılan kılar, kılmayan da kılmaz. İslam dinimizde insanlar üzerinde kimse kimseye baskı kuramaz” buyurmuşlardır. Ebubekir SİFİL şunu sakın unutma, kafana iyice sok. Camilerimize bir cenaze getirildiğinde cenaze namazı kılınır ve o cenazeye de rabbimin rızası için dua edilir. İslam dinimizde Müslümanlık böyledir işte. Sen camiye gidiyor, namaz kılıyorsun diye her insan camiye gitmek zorunda değildir.
78 yaşında, elhamdülillah Müslüman bir Türk vatandaşı olarak namazımızda kılarım ve orucumu da tutarım.
Benim kıldığım namaz ve tuttuğum orucumdan sana ne. Beni camilere gitmekten de soğutuyorsunuz be. Allah’ıma şükürler olsun ki, namazımı tek başıma evimde kılıyorum. Rabbimin emirlerini yerine getirmeye de özen gösteriyorum. Sen ve sinin gibiler de insanlara Müslümanlık tasarlayarak insanların onurlarıyla oynuyorsunuz. Ben böyle zihniyetli insanlara da Müslüman diyemem. “RABBİM BİZLERİ BÖYLE KÖTÜ ZİHNİYETLİ İNSANLARIN ŞERİNDEN KORUSUN” İNŞALLAH.,

Kemal ÇELİKER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir